Database error: Invalid SQL: update pwn_comment set cl=cl+1 where id='8817' and iffb='1'
MySQL Error: 1142 (UPDATE command denied to user 'bdm117972219'@'123.56.228.36' for table 'pwn_comment')
#0 dbbase_sql->halt(Invalid SQL: update pwn_comment set cl=cl+1 where id='8817' and iffb='1') called at [/data/home/byu3252640001/htdocs/includes/db.inc.php:54] #1 dbbase_sql->query(update {P}_comment set cl=cl+1 where id='8817' and iffb='1') called at [/data/home/byu3252640001/htdocs/comment/module/CommentContent.php:68] #2 CommentContent() called at [/data/home/byu3252640001/htdocs/includes/common.inc.php:524] #3 PrintPage() called at [/data/home/byu3252640001/htdocs/comment/html/index.php:13] 网友留言-Ευρώπη Ευρώπη Πάρο Έπιπλα Βόλος Διάφορα Έπιπλα Βόλος Νέα συνεργασία στη ναυτιλιακή αγορά-2网站建设模板展示-欧赛美呀美旗舰店
网站标志
点评详情
发布于:2017-11-29 03:49:08  访问:114 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Ευρώπη Ευρώπη Πάρο Έπιπλα Βόλος Διάφορα Έπιπλα Βόλος Νέα συνεργασία στη ναυτιλιακή αγορά
Έπιπλα Βόλος Διάφορα Έπιπλα Βόλος Τη σύναψη συνεργασίας με τη νορβηγική εταιρεία MARIS AS και την προσθήκη των προϊόντων και υπηρεσιών ECDIS by MARIS AS στο portfolio των προϊόντων εξοπλισμού γέφυρας......
Νέα συνεργασία στη ναυτιλιακή αγορά Έπιπλα Βόλος Διάφορα Έπιπλα Βόλος Η Otesat-Maritel προσθέ ΤΕΙ το σύστημα ECDIS by MARIS AS στο portfolio των υπηρεσιών της
Τη σύναψη συνεργασίας με τη νορβηγική εταιρεία MARIS AS και την προσθήκη των προϊόντων και υπηρεσιών ECDIS by MARIS AS στο portfolio των προϊόντων εξοπλισμού γέφυρας, ανακοίνωσε η Otesat-Maritel, μέλος του ομίλου OTE, ενός από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς ομίλους στη ΝΑ ευρώπη.
Η εταιρεία MARIS, με 7.500 και άνω εγκαταστάσεις συστημάτων ECDIS, έχει πετύχει την αναγνώριση της ναυτιλιακής αγοράς ως κυρίαρχος πάροχος συστημάτων ECDIS και των συνδεόμενων με αυτά υπηρεσιών.
Το σύστημα ECDIS υποστηρίζεται μέσω μιας μοναδικής πλατφόρμας με το όνομα MARIS Bridge Assistant (MBA). Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, η πλατφόρμα MBA επιτρέπει την παραγγελία Έπιπλα Βόλος Διάφορα Έπιπλα Βόλος ηλεκτρονικών ναυτικών χαρτών (ENCs), ενώ διαθέ ΤΕΙ προηγμένες εφαρμογές όπως προ ΤΕΙνόμενη βέλτιστη πορεία για την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου, την εμφάνιση πληροφοριών όπως προβλέψεις καιρού και ρευμάτων στους ηλεκτρονικούς χάρτες των πλοίων κλπ.
Το ECDIS900 της MARIS AS είναι σύστημα συμβατό με το νέο πρότυπο IEC 61174:2008 ED3 και παρέχει πλεονεκτήματα όπως ευκολία στη χρήση, πλήρη συμβατότητα με Microsoft Windows, δυνατότητα για On-line παραγγελία ηλεκτρονικών χαρτών, πρόγνωση καιρού κλπ.
Επίσης, στην ευρεία Έπιπλα Βόλος Διάφορα Έπιπλα Βόλος αποδοχή του ECDIS900 από τη ναυτιλιακή αγορά συμβάλλουν οι επιπλέον δυνατότητες, όπως σύνδεση με τερματικά AIS (Automatic Identification System), ενσωμάτωση εφαρμογής Admiralty Total Tide για πρόβλεψη παλιρροιών, διασύνδεση με NAVTEX για λήψη και απεικόνιση μηνυμάτων, πιστοποιημένη εκπαίδευση κ.λ.π.
Το ECDIS είναι πιστοποιημένο από τους κορυφαίους διεθνώς νηογνώμονες Έπιπλα Βόλος Διάφορα Έπιπλα Βόλος και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του παρέχονται και υποστηρίζονται από όλα τα με γάλα ναυτιλιακά κέντρα, παγκόσμια. Η Otesat-Maritel παρέχει στους πελάτες της 24/7 υποστήριξη και, με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, υποστηρίζει τεχνικά το ECDIS στα με γάλα ναυτιλιακά κέντρα του κόσμου.
Έπιπλα Βόλος Διάφορα Έπιπλα Βόλος Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»
Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5
και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.
«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω
αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη
μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου
λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή Έπιπλα Βόλος Διάφορα Έπιπλα Βόλος σας, για να κάνει η
ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το \"μαζί τα
φάγαμε\". Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να
πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους
ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα
είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Έπιπλα Βόλος Διάφορα Έπιπλα Βόλος Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν
θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.
Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το
10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε
ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο
Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν \"ελάτε να πάμε
μπρος\". Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να
διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν
επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν
με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και
έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον
γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ
του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο
Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι
είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:
Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.
Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά και με τους υπόλοιπους οργανισμούς, φορείς και kommata.grκόμματα που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:
«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω εκλογές, που δεν είναι εθνικέςεκλογές για να δώσουν βουλευτές, θα Έπιπλα Βόλος Διάφορα Έπιπλα Βόλος πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».
Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε Έπιπλα Βόλος Διάφορα Έπιπλα Βόλος επίσης την άποψη ότι ο ψηφοφόρος δεν ενδιαφέρεται για τα kommata.grκόμματα, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.
Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής Έπιπλα Βόλος Διάφορα Έπιπλα Βόλος στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα να αναπτυχθεί. Λίγο το βουλώσανε και είδατε πώς αναπτύχθηκε ο wikipedia.orgτουρισμός! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».
Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».
\"Δεν υπάρχει προνόμιο στον πόνο\"
Μετά τη μεγάλη επιτυχία της ταινίας «Σμύρνη η καταστροφή μια κοσμοπολίτικης πόλης 1900-1922», η σκηνοθέτις Μαρία Ηλιού, επανέρχεται αυτήν την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες και στο Μουσείο Μπενάκη, με ένα ντοκιμαντέρ γεμάτο άγνωστες εικόνες, ξεχασμένες σε «κλειστά αρχεία» της ευρώπης και της Αμερικής, για τον Διωγμό και την Ανταλλαγή του ελληνικού και τουρκικού πληθυσμού από το 1922 έως το 1924.
Η έρευνά της για τον βίαιο διωγμό των Ελλήνων και στη συνέχεια, για τους χιλιάδες αφανείς «ανταλλάξιμους» χριστιανούς και μουσουλμάνους ανάμεσα στις δύο χώρες, που ξεριζώθηκαν υποχρεωτικά από τις εστίες τους, επικεντρώνεται και στις δύο πλευρές του Αιγαίου, χωρίς εθνικιστικές εξάρσεις, γιατί «δεν υπάρχει προνόμιο στον πόνο», αναγνωρίζει η σκηνοθέτις.
Έτσι στην ταινία «Από τις δύο πλευρές του Αιγαίου, Διωγμός και Ανταλλαγή Πληθυσμών, Τουρκία- Ελλάδα 1922-1924», δίνεται βήμα σε πρόσφυγες πρώτης, δεύτερης και τρίτης γενιάς, να Έπιπλα Βόλος Διάφορα Έπιπλα Βόλος αφηγηθούν από κοινού το βίωμα του ξεριζωμού από τις χαμένες πατρίδες και της εγκατάστασης τους στις νέες, όπως αυτό πέρασε από γενιά σε γενιά στις προσφυγικές οικογένειες.
Όπως στον Σάνο Χάλο από τον Πόντο, την Ανθούλα Ρουμελιώτη από την Πέργαμο, την Καλλιόπη Γεωργιάδου από την Καππαδοκία ή τον Χασνού Καραμάν από το Ηράκλειο και τη Μουφιντέ Πεκίν από τα Χανιά.
Η προηγούμενη ταινία για τη Σμύρνη και η καινούργια, «Από τις δυο πλευρές του Αιγαίου», λειτουργούν ανεξάρτητα αλλά και αποτελούν μια ενότητα.
«Η πρώτη ταινία» εξηγεί η κ. Ηλιού, «μιλούσε για τους Έλληνες και τους Αρμένιους που χάθηκαν στην Καταστροφή αλλά συγχρόνως θύμιζε ότι η Σμύρνη είναι μια πόλη και μια έννοια που συνδέεται με τον κοσμοπολιτισμό και τη χαρά της ζωής. Η δεύτερη, που διηγείται την ιστορία του Διωγμού και του ξεριζωμού, έγινε με την ελπίδα πως τόσα χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα του 1922-1924 μπορούμε να διηγηθούμε ολόκληρη την ιστορία και από τις δυο πλευρές του Αιγαίου...τιμώντας τον κόσμο που χάθηκε, τον κόσμο που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις εστίες του, αλλά επίσης τιμώντας και την επιστήμη της ιστορίας».
Η «ανταλλαγή», σημειώνει ο ιστορικός σύμβουλος της ταινίας Αλέξανδρος Κιτροέφ, «ήταν κατά πολύ μια εκ των υστέρων αναγνώριση του γεγονότος πως χιλιάδες Έλληνες της Μικράς Ασίας είχαν ξεριζωθεί και είχαν φύγει από την Τουρκία.
Ο συνολικός αριθμός προσφύγων που έφθασε στην Ελλάδα ήταν 1,3 εκατομμύρια αλλά από αυτούς 1.100.000 εκδιώχθηκαν και μόνο 180.000 ανταλλάχθηκαν λόγω της Συνθήκης της Λωζάννης.
Οι Μουσουλμάνοι που έφυγαν από την Ελλάδα μετά το 1923 με την Συνθήκη ήταν περίπου 355.000».
Εκτός από τον ιστορικό Αλέξανδρο Κιτροέφ, στην ταινία συμμετέχει επίσης, ο Μπρους Κλαρκ, συγγραφέας του βιβλίου «Δύο φορές ξένος», ο καθηγητής Θάνος Βερέμης, ο τούρκος ιστορικός Τσαγκλάρ Κεϊντέρ, ο οποίος επισημαίνει μεταξύ άλλων το κενό της τουρκικής ιστοριογραφίας για τη Μικρά Ασία, ο εκλιπών πολιτικός επιστήμονας Χάρης Ψωμιάδης και άλλοι διακεκριμένοι καθηγητές και ερευνητές.
Η ταινία βγαίνει στις αθηναϊκές αίθουσες την Πέμπτη, 12 του μηνός όπως και στον κινηματογράφο Ολύμπιον της wikipedia.orgΘεσσαλονίκης και Κυριακές πρωί, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Κουμπάρη από τις 15/9 έως 6/10. Σύντομα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και στην Κώνσταντινούπολη.
Έπιπλα Βόλος Διάφορα Έπιπλα Βόλος
source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/621594/nea-sunergasia-sti-nautiliaki-agora/
Έπιπλα Βόλος Διάφορα Έπιπλα Βόλος…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 


领航中国网站之星建站系统 技术支持:重庆汽车玻璃修复 海尔空调售后维修  美的空调维修  重庆SEO  简体中文版重庆锅炉  重庆grc版权所有: 韩国代购网站 备案号:鲁ICP备11003269号-17